octombrie 4, 2022

Viitorul Zalau ia startul la faza zonala a juniorilor D

Formatia antrenata de Alexandru Pop este încrezatoare înaintea competitiei de la Cluj-Napoca desi are în lot mai multi jucatori nascuti în 2006

rn

Campionatele judetene au luat sfârsit, iar în aceasta perioada au loc fazele zonale la juniori. Dupa juniorii E si C, în aceasta saptamâna a venit rândul campioanelor judetene la juniori D sa participe la faza zonala.
Întrecerea din Salaj la juniori U 13 a fost câstigata la pas de catre Viitorul Zalau, care practic nu a avut adversara si a câstigat toate meciurile! În cele 16 jocuri, gruparea antrenata de Alexandru Pop a marcat nu mai putin de 99 de goluri si a avut o defensiva de fier, astfel ca a încasat doar 7 goluri. Desi competitia este rezervata juniorilor din 2005, CS Viitorul merge la faza zonala de la Cluj Napoca cu un lot format în mare parte din jucatori nascuta în anul 2006. Nu mai putin de 10 jucatori sunt mai mici cu un an, dar acest lucru nu îi sperie pe cei de la Viitorul, care spera sa faca o figura frumoasa în grupa.
Primele meciuri pentru campioana Salajului vor avea loc miercuri, cu ACS Valea Frumoasa (judetul Alba) si Juniorul Satu Mare, urmând ca joi sa aiba loc partida cu CS Atletic Kids Gurghiu (judetul Mures).
Prima clasata din grupa se califica în finala fazei zonale, urmând sa joace cu câstigatoarea din cealalta grupa, unde au fost repartizate Plimob Sighetu Marmatiei, Inter Viisoara, Viitorul Oradea si gazdele de la Luceafarul Cluj.
“Mergem la aceasta faza zonala cu un nucleu de jucatori din 2006. Vrem sa facem o figura frumoasa, dar pentru noi este mai important ca la astfel de competitii juniorii sa prinda experienta. Nu ne intereseaza un loc anume, dar vom încerca sa obtinem si rezultate. Dupa nume, adversarele par accesibile, însa atât ACS Valea Frumoasa, cât si ACS Atletic Kids Gurghiu provin din judete mari, care au potential”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

rn

Programul juniorilor D de la Viitorul Zalau:
Miercuri, ora 11.00: Viitorul Zalau – ACS Valea Frumoasa
Miercuri, Ora 17.45: Viitorul Zalau – Juniorul Satu Mare
Joi, ora 12.45: Atletic Kids Gurghiu – Viitorul Zalau

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.