octombrie 1, 2022

Viitorul Zalau-amical cu Bayern Munchen

Sportivii de la Clubul Sportiv Viitorul si-au reluat pregatirile la mijlocul acestei luni, dupa perioada de pauza pricinuita de sarbatorile de iarna. Pana vineri, jucatorii de la CS Viitorul se pregatesc pe plan local, urmand ca de maine sa plece intr-un stagiu de pregatire la Baile Felix. Ca in fiecare an, obiectivul principal al clubului este de a se pregati cat mai bine pentru competitiile de peste an, pentru ca numai asa se pot obtine rezulte bune, ne-a declarat Daniel Sabau, managerul celor de la Viitorul.
Un lucru foarte important care trebuie mentionat, este acela ca multi copii de la club sunt monitorizati in permanenta pentru loturile largite ale echipei nationale. Anul 2008 a fost un an cu rezultate foarte bune pentru gruparea zalauana, obtinand locul I la Turneul Final “Cupa Hagi”, unde au invins echipe de traditie in fotbalul romanesc: Dinamo, Steaua Gloria Buzau etc.
In luna martie Viitorul Zalau va participa la un turneu in Austria si Germania, alaturi de Bayern Munchen, Austria Viena, Rapid Viena, Casino Salzburg.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.