Sportivii de la Clubul Sportiv Viitorul si-au reluat pregatirile la mijlocul acestei luni, dupa perioada de pauza pricinuita de sarbatorile de iarna. Pana vineri, jucatorii de la CS Viitorul se pregatesc pe plan local, urmand ca de maine sa plece intr-un stagiu de pregatire la Baile Felix. Ca in fiecare an, obiectivul principal al clubului este de a se pregati cat mai bine pentru competitiile de peste an, pentru ca numai asa se pot obtine rezulte bune, ne-a declarat Daniel Sabau, managerul celor de la Viitorul.
Un lucru foarte important care trebuie mentionat, este acela ca multi copii de la club sunt monitorizati in permanenta pentru loturile largite ale echipei nationale. Anul 2008 a fost un an cu rezultate foarte bune pentru gruparea zalauana, obtinand locul I la Turneul Final „Cupa Hagi”, unde au invins echipe de traditie in fotbalul romanesc: Dinamo, Steaua Gloria Buzau etc.
In luna martie Viitorul Zalau va participa la un turneu in Austria si Germania, alaturi de Bayern Munchen, Austria Viena, Rapid Viena, Casino Salzburg.