decembrie 7, 2022

Viitorul echipei FC Zalău este tot in ceaţă

Cu un obiectiv de promovare şi cu planuri măreţe care s-au fixat în această vară la echipă, FC Zalău aştepta cu mari speranţe noul sezon. Însă, totul a căzut după ce autorităţile locale nu au mai semnat contractul de finanţare spunând că, Curtea de Conturi a găsit abateri de la cele scrise în contractul de finanţare pentru sezonul 2015 – 2016, mai exact faptul că „alb-albaştrii” nu şi-au îndeplinit obiectivul.

Ioan Morar a fost înştiinţat şi oficial despre faptul că autorităţile locale nu mai pot finanţa echipa, dar cu toate acestea, conducătorul încă mai speră într-un miracol.

Tocmai de aceea, Morar întârzie să dea un comunicat oficial în ce priveşte viitorul echipei, chiar dacă până la începerea campionatului au mai rămas trei săptămâni. “În momentul de faţă nu pot spune ce va fi cu echipa. Mai sunt peste 20 de zile până începe campionatul şi poate se va găsi o soluţie. Am spus-o şi o repet nu se poate lăsa o echipă de Liga a III-a să moară”, a spus preşedintele Ioan Morar.

Iubitorii fotbalului zălăuan trebuie să ştie că în cazul în care FC Zalău se va defiinţa, în municipiu va mai fi fotbal stop_coloana în următorul sezon doar la nivel de Liga a V-a. AS Sporting Zalău  şi-a anunţat un proiect îndrăzneţ şi viza promovarea în Liga a III-a, dar este nevoită să evolueze din Liga a V-a, potrivit regulamentelor de la AJF Sălaj. “Pe mine chiar nu mă interesează această echipă. Este tot una  ca şi Steaua Cosniciu sau Olimpic Gîrceiu. Zalăul trebuie să aibă o echipă în Liga a III-a şi  trebuie să se înţeleagă acest lucru”, a precizat Ioan Morar.

Este trist că s-a ajuns într-o astfel de situaţie, iar echipa care a reprezentat oraşul în Liga a III-a timp de 9 ani este lăsată să moară. Ca şi presă sportivă nu vrem să luăm apărarea anumitor persoane, însă cu siguranţă, Ioan Morar merita mai mult după mai bine de 10 ani în care a şi investit la FC Zalău, club pe care l-a format pentru iubitorii “sportului rege” din oraş.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *