VIDEO: Accident grav, cu două motociclete și o mașină, între Jibou și Var

VIDEO: Accident grav, cu două motociclete și o mașină, între Jibou și Var

Un accident de circulație soldat cu rănirea a doi motocicliști avut loc, în 10 octombrie, la intersecția drumului județean 108 A cu D.N. 1 H, după ce un șofer nu a acordat prioritate de trecere.

În jurul orei 17.42, polițiștii din Jibou au fost sesizați cu privire la faptul că între localitățile sălăjene Jibou și Var a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Ruscova, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția drumului județean 108 A cu D.N. 1 H, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor motociclete conduse fiecare de câte un tânăr de 16 ani, unul din localitatea sălăjeană Var, altul din localitatea Someș-Odorhei, care se deplasau pe direcția Jibou – Var, intrând în coliziune cu prima dintre acestea.

Totodată, conducătorul celei de-a doua motociclete a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, cei doi tineri au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Atât conducătorul autoturismului, cât și conducătorul celei de-a doua motociclete au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa video Radare Sălaj 🚓🚔 (camera Sonia Maria Raț)

Foto captură

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *