ianuarie 31, 2023

Victorie la Slatina pentru zalauance

Intr-o partida din etapa a XVIII-a, formatia antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu a trecut, duminica, in deplasare, la Slatina, de KZN cu scorul de 31-26, (17-12), la capatul unui joc destul de echilibrat, in care s-au remarcat portaritele Mirela Nichita, Mihaela Cheta, dar si jucatoarele Adriana Holhos, autoare a 13 goluri si Florina Turcas.
Prima repriza a fost dominata in cea mai mare parte de zalauance care au condus cu 5-3, 7-5, dar au fost egalate de slatinence la 7, dupa care zalauancele au preluat din nou conducerea, cu 9-7. Primul act se incheie in avantaj de 17-12 pentru Coadalata si compania. In repriza a doua s-a inregistrat cea mai mare diferenta, 29-20, in minutul 53, iar partida se termina 31-26, pentru HC Zalau. Dupa finalul partidei Gheorghe Tadici a declarat: “Ne multumeste rezultatul, dar importante sunt cele doua puncte castigate. Am intalnit o echipa tanara, cu jucatoare bune, care in scurt timp pot deveni componente ale echipei nationale”.
HC Zalau: Mirela Nichita, Mihaela Cheta-Adriana Holhos (13 goluri), Dana Babeanu 8, Alina Czeczi 4, Giorgiana Coadalata 3, Florina Turcas 2, Oana Bidascu 1.
In urmatoarea etapa, HC Zalau va intalni, pe teren propriu, formatia Rapid Bucuresti, intr-o partida care se va disputa duminica, 22 martie, la Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut