Victorie facila pentru campioane

Victorie facila pentru campioane

HC Zalau a pierdut miercuri, 29 aprilie, la Zalau, in fata campioanelor de la Oltchim Rm. Valcea, cu scorul 29-34 (15-18), intr-un joc contand pentru etapa a XXIII-a, a Ligii Nationale la handbal feminin. Zalauancele au practicat un joc modest in fata valcencelor, tineretea si lipsa de experienta spunandu-si cuvantul inca de la inceputul partidei. Zalauancele au avut un start de meci dezastruos reusind sa marcheze primul gol abia in minutul 5, prin Holhos, cand valcencele aveau deja 5-0. Coadalata si compania au incercat sa revina in joc, dar spre dezamagirea publicului acestea nu au reusit mare lucru, apropiindu-se spre finalul reprizei, la doua goluri (14-16). La pauza Oltchim conducea cu 18-15. A doua repriza a inceput cu un gol inscris de Holhos, dupa care valcencele pun stapanire din nou pe joc. Cea mai mare diferenta de scor s-a realizat in minutul 49, cand campioanele aveau 8 goluri avans. Partida s-a incheiat 34-29 pentru valcence,care se apropie de un nou titlu de campioana.
HC Zalau: Nichita, Cheta-Holhos 8 goluri, Babeanu 7, Coadalata 5, Czeczi si Ivan cate 4, Turcas 1, Viscreanu, Tamas, Bidascu.
Pentru Oltchim Rm. Valcea au marcat: Neagu 8 goluri, Luca, Farcau, Manea, Lecusanu 4, Pidpalova, Ardean, Vadineanu, Avadanii 2 si Puscasu si Gatzel 1.
Rezultatele etapei a XXIII-a:
Otelul Galati-Rulmentul Brasov 30-35;
Rapid-HCM Roman 34-28;
KZN Slatina-HCM Baia Mare 28-40;
HC Zalau-Oltchim 29-34;
Jolidon Cluj-Dunarea Braila 29-28;
Hidroconcas Buzau-Tomis Constanta 26-27;
CSM Ploiesti-Cetate Deva 25-22

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *