noiembrie 26, 2022

Lucian Ciocan si-a mobilizat foarte bine jucatorii dupa infrangerea categorica, din etapa trecuta (0-3 la CSM Sebes) si au castigat partida cu Sanatatea Cluj, de vineri, cu acelasi scor cu care simleuanii pierdeau la Sebes, 3-0. Golurile simleuanilor au fost marcate de Crisan, in minutul 15, Gavrilescu, in minutul 30 si Ulmeanu, in minutul 35.
Cu acest succes, FC Silvania se mentine pe pozitia secunda in clasament, cu 44 de puncte, urmand a se pregati de derby-ul cu FC Zalau de marti, 7 aprilie a.c.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *