„Victoria de la Craiova este una mare”

CS Volei Municipal Zalau a rasturnat scorul general în semifinala cu SCM „U” Craiova. Astfel, dupa ce au pierdut primele doua partide în Oltenia, Pepe Nagy si compania au revenit. Dupa doua succese clare la poalele Mesesului, salajenii au aratat ca au stofa de mare echipa si au castigat la limita, în meciul decisiv jucat luni dupa-amiaza, la Craiova!
„Victoria de la Craiova este una mare. Per ansamblu, succesele din semifinala au fost importante pentru Zalau. Dupa o perioada de doi ani, suntem din nou în finala mare! Din punct de vedere tehnic, meciul din Oltenia nu a fost foarte bun, deoarece presiunea si-a pus amprenta pe ambele formatii. Craiova are o echipa buna, însa, pana la urma, s-a vazut diferenta de valoare si experienta. Calificarea a fost cu atat mai frumoasa, cu cat a fost mai dificila”, stop_coloanaa declarat Adrian Feher, la cateva minute dupa victoria de la Craiova.
În ce priveste duelul din finala mare, liberoul de la CS Volei Municipal a spus: „CVM Tomis Constanta are prima sansa, dar si Zalaul are sanse reale. Nu chiar 50%, dar o sa ne batem pentru medaliile de aur pana la ultima picatura”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *