Victor Puie: A fost un concurs bun, facut de elevii mei

Localitatea Bistrita a organizat in perioada 20-22 martie, concursul international Cupa “Bistrita”, la categoria juniori I si juniori II, atat la simplu, cat si pe echipe, fete si baieti. Au participat peste 100 de sportivi din Serbia, Muntenegru, Spania si Romania. De precizat ca primele trei tari s-au prezentat la intrecere cu loturile nationale. De la CSS-CSM “Armatura” Zalau au participat sportivii: Andrei Margin, Sur Tamas, Demeter Lorand, la baieti, iar la fete, Andreea Igna si Weisz Eniko, avand toti evolutii bune. “A fost un concurs bun, facut de elevii mei, foarte disputat, fiind prezenti la intrecere, numerosi sportivi de voloare”, a declarat antrenorul sectiei de tenis de masa de la CSS-CSM Zalau, Victor Puie.
Dintre sportivii zalauani care au obtinut la final cea mai buna clasare a fost Weisz Eniko, care a reusit sa termine concursul pe locul secund, la junioare I, la simplu. Andreea Igna a avut si ea o comportare buna si a obtinut locul III, iar la echipe, aceste doua sportive au terminat concursul pe locul cinci.
La baieti, Demeter Lorand (juniori I) a pierdut la simplu, pe tabloul principal, in primul meci cu un sportiv foarte bun din Serbia. La echipe, Demeter impreuna cu un sportiv din Bistrita s-au clasat pe locul VII. La juniori II, Andrei Margin a pierdut pe tabloul principal in fata unui sportiv din Serbia, iar Sur Tamas nu a putut trece de un sportiv din Muntenegru. La echipe, perechea formata din Andrei Margin si Sur Tamas a ocupat locul VII, la finalul competitiei.
In perioada 26-30 martie au loc la Constanta, Campionatele Nationale pe echipe, la juniori si junioare I. CSS-CSM Zalau va participa cu o echipa de fete si una de baieti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *