Victime pe sosele de 1 Mai

Un vitezoman a ajuns cu masina in sant
“1 Mai muncitoresc” nu a fost doar o zi de sarbatoare si relaxare, ci si de nervi intinsi la maximum pe soselele din Salaj, din cauza fluxului mai mare de masini. Iar in aceste conditii, evenimentele rutiere nedorite nu au intarziat sa apara.
Primul accident cu urmari grave a avut loc in jurul orei 19,00 in localitatea Carastelec. Un tanar sofer, S. Robert, de 21 de ani, a calcat prea tare pedala de accelaratie si, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, intrand in santul din partea stanga a drumului. “In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului auto, iar un pasager din autoturism a suferit leziuni usoare”, ne-a declarat Nadia Serban, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Pasager ranit grav
Peste nici doua ore, intre localitatile Zalau si Hereclean, a avut loc un alt accident soldat cu ranirea grava a unei persoane. P. Dorin, de 36 ani, din localitatea Chichisa, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, un pasager din autoturismul condus neregulamentar a fost transportat la spital cu leziuni grave.
Fara permis la volan (cu masinile altora)
In aceeasi zi, in jurul orei 7,30, intre localitatile Guruslau si Diosod, P. Sorin, de 22 ani, din Zalau, fara a poseda permis de conducere si conducand un autoturism imprumutat, a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila, rasturnandu-se. Potrivit informatiilor primite de la Nadia Serban, conducatorul auto s-a autoaccidentat usor, iar dupa ce-si va reveni urmeaza sa fie cercetat pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.
Un eveniment asemanator a avut loc in jurul orei 22,45, cand politistii din Zalau l-au surprins in trafic pe T. Vasile, de 27 ani, din municipiu, in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere. Si daca tanarul surprins langa Guruslau imprumutase masina, “confratele” sau din Zalau o furase de la o persoana cunoscuta, pe care a vizitat-o anterior, cand i-a sustras si cheile masinii.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *