Victima accidentului de pe Meseș a decedat

Un tânăr din județul Bihor, în vârstă de 24 de ani, și-a pierdut viața, în urma accidentului de pe Meseș, produs marți dimineața.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar bihoreanul, grav rănit, a rămas încarcerat.

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale, tânărul nu a mai putut fi salvat. “Din nefericire, persoana aflată în stop cardiorespirator nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată”, a anunțat ISU Sălaj, la aproximativ o oră și jumătate după producerea accidentului rutier.

Accidentul de circulație s-a produs între Zalău și Ciumărna, pe Meseș.

“În această dimineață, 16 august, la ora 10:25, pe Drumul Național 1F, în zona Meseș, s-a produs un accident grav de circulație.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din județul Bihor, pe Drumul Național 1 F, din direcția Zalău către Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă, din sens opus, de către un clujean, de 24 de ani.

În urma evenimentului, șoferul din Bihor a rămas încarcerat, fiind rănit grav.
În acestea momente, personalul medical efectuează manevre de resuscitare, victima aflându-se în stare de inconștiență.

Conducătorul auto din județul Cluj nu consumase alcool.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului și vor continua verificările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis, marți dimineața, IPJ Sălaj.

“Pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier cu două autoturisme din care au rezultat două persoane rănite, dintre care una încarcerată, pe DN 1 F, între localitățile Zalău și Ciumărna.
Victima (de sex masculin) aflată în stop cardiorespirator, a fost extrasă și predată echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM), care a inițiat manevrele de resuscitare”, a anunțat inițial ISU Sălaj. Aproximativ o oră și jumătate mai târziu, a fost anunțat decesul tânărului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *