septembrie 30, 2022

Vicepresedintele Consiliului Judetean Sergiu Panie a fost amendat

Secretarul general al PSD Salaj a primit o sanctiune de 290 de lei, iar politistul l-a iertat cu un avertisment pentru ca nu avea buletinul si permisul la el, in timp ce conducea masina Consiliului Judetean, in afara orelor de serviciu

rn

Sergiu Panie, vicepresedintele Consiliului Judetean Salaj si secretarul general al PSD Salaj, a fost oprit in trafic si amendat de Politia Rutiera in timp ce conducea un Duster cu numarul de inmatriculare SJ 07 CJS, masina de serviciu de la Consiliul Judetean.

rn

Sergiu Panie se afla in afara orelor de serviciu si a fost oprit de un politist rutier ieri, 7 iunie, la ora 17:30, pe strada Crasnei chiar langa Primaria Zalau, vis a vis de cladirea osatului Club al Tineretului.
Politistul care l-a oprit pe vicepresedintele Consiliului Judetean Salaj pentru ca nu purta centura de siguranta, l-a amendat pe Sergiu Panie cu 290 de lei, doua puncte de penalziare, si l-a sanctionat pe liderul PSD cu avertisment pentru ca nu avea la el buletinul si permisul de conducere.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.