Vicepreședintele Consiliului Județean, candidatul UDMR la șefia instituției

Vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Szilágyi Róbert, a fost desemnat candidatul UDMR pentru funcția de președinte al instituției, la alegerile locale din 9 iunie.

“Candidez din nou pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj! Interesul comun al tuturor dintre noi este ca județul Sălaj să se poată dezvolta, deoarece aceasta este casa noastră, aici am crescut, copiii noștri s-au născut aici și aici vor locui și generațiile viitoare! Pot să vă asigur că voi sluji oamenii din Sălaj cât de bine pot, așa cum am făcut si până acum. Așa să mă ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de Szilágyi Róbert.

La alegerile din 2020, când a candidat pentru aceeași poziție, Szilágyi Róbert s-a clasat pe locul al treilea, după Dinu Iancu-Sălăjanu (PNL) și Florin Florian (PSD), obținând aproape 20% din voturi.

În perioada 2014-2016, Szilágyi Róbert a deținut funcția de subprefect al județului Sălaj. Din 2016 până în 2020 a fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în perioada în care președinte al instituției a fost social-democratul Tiberiu Marc, funcție pe care o deține și în prezent, în mandatul liberalului Dinu Iancu-Sălăjanu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *