septembrie 28, 2023

Vești bune pentru zălăuanii de pe Strada Mălinului

0

Strada Mălinului a intrat în reabilitare. Citadin efectuează lucrări de reparații capitale pe o lungime de 231 de metri.

Pe partea carosabilă, lucrările includ montare borduri, așternere strat de balast, așternere strat de piatră spartă, așternere strat de uzură din beton asfaltic.

Trotuarele vor fi și ele reabilitate, se va realiza canalizarea pluvială și se vor monta 10 cămine prefabricate și 20 de guri de scurgere.

Urmează a se realiza, de asemenea, o rețea de infrastructură subterană pentru comunicații electronice – canalizație pentru comunicații electronice, montarea a 10 camere de tragere și realizare racord la fiecare proprietate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut