ianuarie 27, 2023

Vești bune pentru șoferi! Podul de la Aghireș va fi gata în cel mult 10 zile

Lucrările de la podul de la Aghireș vor fi gata în cel mult zece zile, promit autoritățile.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a fost prezent vineri, 19 noiembrie, pe șantierul DJ 191C: Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca, și a dat asigurări că graficul de execuție a lucrării va fi respectat.

“Am verificat, astăzi, stadiul lucrărilor la podul din Aghireș, intervențiile pentru executarea zidurilor de sprijin de la kilometrul 25, pe Dealul Aghireșului, precum și modul de așternere a stratului de uzură de la kilometrul 20, spre Crasna. Lucrările se derulează conform proiectului, iar întârzierile determinate de creșterea explozivă a preţurilor la materialele de construcţii sunt recuperate datorită mobilizării constructorului. Pot spune cu certitudine că va fi respectat graficul de realizare a investiției”, a afirmat, vineri, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Antreprenorul a dat asigurări că în cel mult 10 zile, podul de la Aghireș va fi dat în folosință și că săptămâna aceasta va interveni pentru remedierea deficiențelor semnalate de cetățeni pe tronsonul Brebi-Creaca. De asemenea, s-a angajat ca anul viitor să finalizeze lucrările din zona Aghireș, până la Centura Zalăului, fără a crea disconfort major cetățenilor.

Cu o valoare totală de peste 80 milioane de lei, investiția în reabilitarea DJ 191 este derulată cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

2 thoughts on “Vești bune pentru șoferi! Podul de la Aghireș va fi gata în cel mult 10 zile

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut