Vești bune pentru șoferi! Podul de la Aghireș va fi gata în cel mult 10 zile

2
957

Lucrările de la podul de la Aghireș vor fi gata în cel mult zece zile, promit autoritățile.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a fost prezent vineri, 19 noiembrie, pe șantierul DJ 191C: Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca, și a dat asigurări că graficul de execuție a lucrării va fi respectat.

„Am verificat, astăzi, stadiul lucrărilor la podul din Aghireș, intervențiile pentru executarea zidurilor de sprijin de la kilometrul 25, pe Dealul Aghireșului, precum și modul de așternere a stratului de uzură de la kilometrul 20, spre Crasna. Lucrările se derulează conform proiectului, iar întârzierile determinate de creșterea explozivă a preţurilor la materialele de construcţii sunt recuperate datorită mobilizării constructorului. Pot spune cu certitudine că va fi respectat graficul de realizare a investiției”, a afirmat, vineri, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Antreprenorul a dat asigurări că în cel mult 10 zile, podul de la Aghireș va fi dat în folosință și că săptămâna aceasta va interveni pentru remedierea deficiențelor semnalate de cetățeni pe tronsonul Brebi-Creaca. De asemenea, s-a angajat ca anul viitor să finalizeze lucrările din zona Aghireș, până la Centura Zalăului, fără a crea disconfort major cetățenilor.

Cu o valoare totală de peste 80 milioane de lei, investiția în reabilitarea DJ 191 este derulată cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.