Vești bune pentru sălăjeni: Pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nădașelu – Zimbor au fost depuse două oferte!

“În timp ce pesediștii latră precum câinele la lună, acuzând Guvernul liberal că nu susține investițiile în infrastructura, noi demonstrăm zilnic că suntem ancorați în realitate, în așteptările românilor, astfel încât suntem determinați să punem România pe drumul cel bun!

Din seria veștilor bune pentru sălăjeni, după ce în data de 26 iunie 2020 am semnat contractul de proiectare și execuție a lotului de autostradă Zimbor – Poarta Sălajului, sunt bucuros să fac cunoscut faptul că astăzi, 09 iulie, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădașelu – Mihaiesti (km 8+700-km 25+500), Subsecțiunea 3B1: Mihaiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260)”, arată Lucian Bode, ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și președinte al PNL Sălaj.

În cadrul acestei proceduri, ofertele au fost depuse de către doi ofertanți:

1. Asocierea China Communications Construction Company Limited – S.C. DIMEX 2000 COMPANY SRL

2. Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. ELECTROMONTAJ S.A.

Valoarea estimată a contractului este de 1.452.517.863,47 Lei fără TVA.

Contractul are o perioadă de proiectare de 12 luni și o perioadă de execuție de 24 luni. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) în lungime de 16,80 km și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260 în lungime de 13,26 km.

PNL Sălaj

About Author

4 Replies to “Vești bune pentru sălăjeni: Pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nădașelu – Zimbor au fost depuse două oferte!”

 1. Să nu se construiască acel segment de autostradă ca DN 1H!.
  În apropiere de Jibou firma constructoare PA&CO a lui Costel Casuneanu a făcut și o parcare după trecerea la nivel – calea ferată Jibou -Zalău (pe partea stângă în sensul de mers spre Zalău) care nu este prevăzută cu toaletă deși aceasta este prevăzută pe indicatorul rutier montat în apropierea acesteia. Poate constructorul s-a gândit că nu este necesară deoarece românii se descurcă, pădurea fiind aproape.

 2. Ciumatilor cacanii/bruni reveniti doar atunci cand veti avea REALIZARI PRACTICE de mai mare amploare . Ceea ce faceti acum , aceste promisiuni desarte /minciuni gogonate despre un “viitor luminos “, sunt doar prosteli pentru prostirea prostilor capitol la care sunteti recordmani mondiali !!

 3. PSD ul a fost la putere si de fiecare data prosteste prostii cu televizorul
  Nu au facut nimic atatia ani, si acuma cand ceilalti vor sa faca.. zic sa nu se faca.
  Cum dracu sa ti doresti sa nu se faca autostrada? Portiunea de la Nadaselu la Suplac asteapta de 20 de Ani , timp in care PSD ul a furat si a prostit lumea cu o nesimtire crunta.
  Revoltatul cred ca vrea sa fire si nu mai poate
  Tara de oameni prosti, te mai intrebi de ce toti cei mai dezghetati la minute pleaca din tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *