Vești bune din economie – Cifrele oficiale confirmă eficiența măsurilor luate de Guvernul PNL

3
224

Cifrele oficiale furnizate de INS arată realitatea, confirmă măsurile luate de Guvern și sunt o palmă dată propagandei mincinoase și plină de previziuni apocaliptice promovată de PSD pentru a panica populația în scop electoral.

Investițiile au crescut și în luna iunie. Prin urmare, suma utilizată pentru investiții în primele șase luni din anul acesta se ridică la 16,1 miliarde de lei. Este cea mai mare sumă folosită pentru investiții în ultimii 10 ani. Pentru Guvernul PNL, investițiile reprezintă soluția de bază pentru a genera o creștere economică solidă și sănătoasă, cu prețuri stabile pe termen lung și locuri de muncă în sectorul privat.

Potrivit datelor furnizate de INS, în iunie 2020, costurile cu plata dobânzilor au fost mai mici față de costurile plătite de Guvernul PSD în iunie 2019. Asta înseamnă că încrederea investitorilor în Guvernul liberal este incontestabil mai mare.

Datele oficiale ale Eurostat confirmă că rata inflației a scăzut semnificativ în guvernarea PNL. Conform Eurostat, în mai 2020 România avea o inflație de 1,8%, iar în mai 2019 procentul era de peste două ori mai mare – 4,4%.

Creșterea cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul, certificată de date oficiale furnizate de INS, demonstrează că măsurile guvernului PNL au menținut puterea de cumpărare pentru români. În luna mai, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a crescut față de luna precedentă cu 18,5%.

În ciuda crizei generate de noul coronavirus, în primele cinci luni ale lui 2020, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete) a crescut față de perioada similară a anului trecut.

3 COMENTARII

  1. Ciumatii cacanii , in frunte cu mascariciul ORB(an) , mint mai ceva decat respira . Ca unul care a trait si pe vremea comunistilor (pe care nu-i suportam !) pot sa afirm ferm ca acestia minteau mult ma putin decat cacanii ! Comunistii , practic exagerau ex.ca s-au recoltat 10 milioane tone de cereale , dar practic cel putin 5 tone se obtinusera , la fel alte lucruri . La ciumatii cacanii nu e nimic in realtate , totul se raporteaza la un viitor nedefinit !!

  2. Lumea nu se hrănește cu statistici, nu trăiește cu cifre, prețurile au explodat. Dacă liberalii nu respectă legea pensiilor iși vor frânge gâtu !

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.