Motociclistul de 31 de ani, din Tihău, grav rănit în accidentul produs duminică seara, a încetat din viață, potrivit informațiilor primite luni dimineața la redacție.

Știrea inițială

Duminică, 16 iunie, la ora 19.06, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, între localitățile Jibou și Popeni s-a produs un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și o motocicletă.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că o femeie de 41 de ani, din Jibou, în timp ce conducea un autoturism, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la punerea în mișcare a acestuia nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, intrând în coliziune cu un motociclu condus pe direcția Popeni – Jibou de un bărbat de 31 de ani, din localitatea Tihău”, precizeazăIPJ Sălaj.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 31 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Motociclistul accidentat nu a putut fi testat la fața locului.

Polițiștii rutieri din Jibou continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa foto: Radare Sălaj 🚓🚔