noiembrie 29, 2022

Verificarea starii tehnice a autovehiculelor in atentia politistilor

In cele 11 luni ale acestui an, politistii rutieri impreuna cu reprezentantii din cadrul Registrului Auto Roman au desfasurat 16 actiuni, pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor.

rn

Echipele de control au verificat buna functionare a mecanismului de franare si a sistemului de directie a autovehiculelor, precum si a instalatiei de iluminare si semnalizare.

rn

Pentru neregulile constatate, au retinut 144 certificate de inmatriculare si au aplicat 241 sanctiuni contraventionale, din care cinci sanctiuni pentru defectiuni la sistemul de directie si mecanismul de franare, 78 de sanctiuni pentru defectiuni la instalatia de iluminare, 27 sanctiuni pentru anvelope deteriorate, iar 131 au constituit alte abateri.

rn

Totodata, pentru defectiuni grave la sistemul de directie au retinut in vederea suspendarii si 5 permise de conducere.

rn

Astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *