Venus Giurtelec in plina transformare

La Giurtelec starea de pandemie nu a impiedicat ca sa se lucreze la starea terenului.Ma refer aici la intretinere teren, lucrari specifice teren iarba, aductiune apa, drenari , lucru cu utilaj tasare, etc. Se asteapta confirmarea comenzii pentru un vestiar mobil care impreuna cu tribuna vor completa moderna baza sportiva Giurtelec. Mircea Lucian Chis,presedinte FC Venus Giurtelec FC si un conducator de echipa model pentru multi delegati din fotbal vorbeste mandru de realizari:

rn

"Dupa terminarea stadiului de lucrari specifice , tinand cont ca terenul a fost insamantat recent , pot spune ca avem o stare foarte buna . Completez aceasta remarca deoarece stiu cum a fost, ce conditii am avut si ce urmeaza. Chiar acum am terminat montarea portilor.
Sunt in finalizarea documentelor de transformare din asociatie in club.
Spectatorii ne-au incurajat tot timpul iar baietii din echipa sunt tineri care iubesc fotbalul, le place, se bucura si traiesc fiecare faza dintr-un meci.
Lotul echipe de fotbal cuprinde urmatorii:

rn

Portari : Varban Catalin, Brazdau Adrian, Padurean Ionut.
Fundasi : Pacurar Marius, Salajan Bogdan, Chereches Marius, Pop Florin,
Busuioc Adrian, Campean Raul, Gal Sorin, Mitrasca Alin, Sabou Ionut.
Mijlocasi : Sabou Gheorghe, Chit Vlad, Gal Razvan, Chis Denis, Magyar Daniel, Gal Ionut, Chis Mircea, Mitre Sergiu, Crisan Ioan, Chis Alex.
Atacanti : Silaghi Leonard, Maior Ionut, Peter Silviu, Gal Cosmin, Tiganea Stefan.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *