octombrie 1, 2022

Vasile Stancel a fost numit coordonator al Centrului de Copii si Juniori FC Zalau

In cursul zilei de luni, Vasile Stancel, unul dintre cei mai prolifici antrenori ai Salajului, a fost numit in functia de coordonator al Centrului de Copii si Juniori si consilier tehnic la echipa de senior a clubului FC Zalau.
Vasile Stancel este antrenorul care a eliminat Universitatea Craiova, in sasiprezecimile Cupei Romaniei, pe cand antrena Armatura Zalau. Acesta a revenit la FC Zalau dupa 12 ani, perioada in care a antrenat pe Minaur Zlatna, Crisul Alesd, Minerul Sarmasag, DRF Zalau, Favorit Crasna, Rapid Zimbor. Cunoscut ca un antrenor sever, Vasile Stancel va incerca prin disciplina si multa munca sa promoveze cat mai multi juniori la echipa mare.
Primul transfer din aceasta iarna pentru FC Zalau este fostul capitan al Unirii Dej, Ionut Podina, informeaza site-ul echipei zalauane. Formatia din Dej nu a vrut sa-i dea drumul mijlocasului, desi contractul sau s-a incheiat odata cu terminare turului, dar dupa mai multe discutii totul s-a rezolvat pe cale amiabila.
Iata si lotul de jucatori pe care se va baza Marius Pasca in retur: Madaras Csaba si Claudiu Chis-portari,Cosmin Cozma, Vasile Jula, Vlad Negrean, Ionel Potra, Flaviu Barnutiu, Cristian Mocean, Razvan Nicorici, Florin Kordis, Gabriel Craciun, Vlad Lung, Vegh Robert, Ionut Podina, Maior Istvan, Bogdan Filip, Toth Karoly, Cristian Oros, Mihai Bode, Claudiu Chiorean, Marian Ignat si Bogdan Ember, jucatori de camp.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.