Vasile Lup, cel mai bun speaker motivaţional din România, ajunge în ZALĂU! Luptă pentru VISURILE tale

Vasile Lup, cel mai bun speaker motivaţional din România, ajunge astăzi la ZALĂU. Vrei să te dezvolţi ÎNSĂ ești cu moralul la pământ? Te simţi fără energie? Eşti demotivat? Nu ai chef de nimic și nu știi de unde să începi? Am o soluție pentru tine!

Te invit la seminarul GRATUIT “Curajul de a nu renunta…NICIODATA” care va avea loc miercuri  în data de 6 IULIE 2022 la Grand Hotel Baroc de pe Bulevardul Mihai Viteazul nr. 119, de la ora 17,  organizat de cel mai bun speaker motivaţional din România, Vasile Lup, și iti promit ca vei primi doza de motivaţie de care ai nevoie!

În cadrul seminarului se va vorbi despre:

  • Frici
  • Obstacole
  • Proiecte noi
  • Visuri
  • Succes
  • Motivaţie
  • Bani!

Ce trebuie sa faci TU?

În primul rând, să vrei!  

Apoi, să consideri că tu meriţi să investesti 3 ore din viaţa ta ÎN TINE, pentru ca anul acesta sa fie cel mai bun an din viața ta! Ştiu că atunci când ești motivat, energia ta creşte și lucrurile încep să se mişte! 

Asa ca, daca esti interesat sa iti aduci un plus de valoare, inscrie-te in link-ul de mai jos 

http://vasilelup.ro/inregistrare/

Locurile sunt limitate!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.