Echipa de juniori de la CSS Zalau, antrenata de profesorul Vasile Ilies, va participa la sfarsitul acestei saptamani la Secventa a II-a a Campionatului National de juniori la volei masculin. Aceasta intrecere se desfasoara la Sala Sporturilor din Zalau, la care participa formatiile CSS II Baia Mare, LPS Bistrita, CSS Zalau si CSS Viitorul Cluj. Turneul se disputa dupa sistemul fiecare cu fiecare, iar ocupantele primelor doua locuri se califica pentru turneul semifinal, la care participa cele mai bune 12 echipe din tara.
CSS Zalau a ocupat locul 2 in seria F, a Campionatului National, la egalitate de victorii cu CSS II Baia Mare, dar cu un setaveraj mai slab. Din acest motiv, formatia antrenata de Vasile Ilies este organizatoarea acestui turneu, care, speram noi sa fie de bun augur pentru tinerii voleibalisti. Antrenorul echipei se asteapta la un turneu dificil, iar daca sportivii vor pune in practica sarcinile tehnico-tactice vor veni si rezultate pozitive, ne-a informat Vasile Ilies.
Lotul de jucatori cu care CSS Zalau va aborda acest turneu: Dan Remes, Constantin Tadici, Florin Tolas, Radu Predescu, Gabriel Kis, Cristian Zaha, Gheorghe Purcaru, Alexandru Pop, Felician Sabou, Alexa Andrei, Adrian Pantea, Mihai Ciupe, Adrian Pop, Ciprian Puscas. Antrenor, Vasile Ilies.
Programul turneului:
Vineri, 23 ianuarie
CSS II Baia Mare-LPS Bistrita, ora 14:00;
CSS Zalau-CSS Viitorul Cluj, ora 16:00.
Sambata, 24 ianuarie
LPS Bistrita-CSS Viitorul Cluj, ora 14:30;
CSS Zalau-CSS II Baia Mare, ora 16:30.
Duminica, 25 ianuarie
CSS Zalau-LPS Bistrita, ora 8:00;
CSS Viitorul Cluj-CSS II Baia Mare se va disputa dupa terminarea meciului de handbal dintre HC Zalau si Cetate Deva.