Vasile Chende a fost condus e ultimul drum de colegi cu un convoi de ambulanțe

Ambulanțele “au plâns” ieri cu sirenele în Zalau, în convoiul care a însoțit trupul neînsuflețit al lui Chende Vasile, ambulanțierul care a fost smuls din sânul echipei de moartea nemiloasa la numai 44 de ani, dupa ce timp de 20 de ani a salvat mii de vieți.

Cu sirenele pornite, cu portretul lui Chende și cu coroane de flori, convoiul de ambulanțe a facut ieri turul Zalaului în memoria lui Vasile Chende, angajat la Serviciul Județean de Ambulanța Salaj.
Vasile fost înmormântat ieri în prezența a peste 500 de persoane, colegi ambulanțieri îmbracați în uniforma, colegi de la firma de taxi unde lucra în timpul liber, dar și a numeroase cadre medicale.
Vasile Chende a mostenit nobila meserie din familie. Tatal sau a fost si el ambulantier, iar mama sa asistenta medicala în cadrul aceleiasi unitati. Ceasul rau a facut ca într-una din zilele saptamânii trecute inima lui Vasile Chende sa mai bata normal. stop_coloana Medicii au apus ca ambulantierul a facut infarct. Toti cei din preajma lui au sperat ca episodul este trecator. A fost trimis cu elicopterul la Spitalui de Cardiologie din Târgu Mures. Insa vineri, 4 decembrie, acesta s-a stins din viața. Era casatorit și avea doua fete. Adriana, cea care i-a fost sotie, mângâie si ea durerile semenilor lucrând ca asistenta la Unitatea de Primiri Urgente.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *