octombrie 5, 2022

Vanatorii si pescarii salajeni, asteptati la bal, pe 15 februarie

Membrii AJVPS Salaj sunt invitati, in 15 februarie, la o noua editie a „Balului Vanatorilor si Pescarilor Sportivi – editia 2019”, un eveniment la care cu siguranta se vor spune povesti… pescaresti sau vanatoresti.

rn

Petrecerea este organizata de conducerea Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Salaj, iar cei care doresc sa fie prezenti trebuie sa achite o taxa de 90 lei/persoana, meniul fiind unul specific.

rn

Voia buna va fi intretinuta cu aperitive din carne de vanat sau garnituri din peste. Surprizele nu vor lipsi, petrecerea fiind marcata si de o tombola, cei care doresc insa bilete si aici urmand sa achite suma de 10 lei.

rn

Deci cu un total de 100 lei/persoana, membri AJVPS Salaj vor avea parte de mancare si suprize constand in „premii spectaculoase”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.