“Valul Renovării” modernizează Ambulatoriul de la Cehu și fosta Stomatologie din Zalău

Consiliul Județean Sălaj atrage 4 milioane de lei prin “Valul Renovării”. Două contracte aferente cererilor de finanțare depuse de administrația județeană prin această componentă din PNRR au fost semnate, luni, 30 ianuarie, de către ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila.

Unul dintre contracte, cu o valoare de peste două milioane de lei, se referă la extinderea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean de Urgență în Cehu Silvaniei, fiind vizate lucrări de reabilitare a pereților exteriori, a tâmplăriei exterioare, a podului și a planșeului peste demisol, precum și modernizarea instalației de iluminat, prin montarea de corpuri LED și panouri fotovoltaice. Astfel, consumul anual specific de energie finală pentru încălzire va fi diminuat cu aproape 70%.

Cel de-al de-al doilea contract, în valoare totală de 1,87 milioane lei, urmărește eficientizarea energetică a fostei Stomatologii din Zalău, din cartierul Păcii. Sunt prevăzute anveloparea clădirii, înlocuirea tâmplăriei, izolarea planșeului și a soclului, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, realizarea sistemului de ventilație/climatizare și instalarea de panouri solare. Aceste lucrări vor reduce cu 73% consumul anual specific de energie finală pentru încălzire.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *