septembrie 23, 2023

“Valul Renovării” modernizează Ambulatoriul de la Cehu și fosta Stomatologie din Zalău

0

Consiliul Județean Sălaj atrage 4 milioane de lei prin “Valul Renovării”. Două contracte aferente cererilor de finanțare depuse de administrația județeană prin această componentă din PNRR au fost semnate, luni, 30 ianuarie, de către ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila.

Unul dintre contracte, cu o valoare de peste două milioane de lei, se referă la extinderea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean de Urgență în Cehu Silvaniei, fiind vizate lucrări de reabilitare a pereților exteriori, a tâmplăriei exterioare, a podului și a planșeului peste demisol, precum și modernizarea instalației de iluminat, prin montarea de corpuri LED și panouri fotovoltaice. Astfel, consumul anual specific de energie finală pentru încălzire va fi diminuat cu aproape 70%.

Cel de-al de-al doilea contract, în valoare totală de 1,87 milioane lei, urmărește eficientizarea energetică a fostei Stomatologii din Zalău, din cartierul Păcii. Sunt prevăzute anveloparea clădirii, înlocuirea tâmplăriei, izolarea planșeului și a soclului, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, realizarea sistemului de ventilație/climatizare și instalarea de panouri solare. Aceste lucrări vor reduce cu 73% consumul anual specific de energie finală pentru încălzire.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut