octombrie 7, 2022

Valoarea totala a investitiilor depaseste 100.000 euro

La ultima sedinta a CL Zalau, consilierii locali municipali prezenti au adoptat un proiect de hotarâre prin care doua strazi din municipiul Zalau vor intra, în perioada urmatoare, în reparatii capitale, fiind realizate rigole, canalizare pluviala si trotuare moderne.
Cele doua strazi care vor beneficia de aceste investitii, în valoare de peste 100.000 euro, sunt strada Cetinei (244,657 mii lei) si strada Hunedoarei (408,780 mii lei).
Astfel, pentru strada Cetinei din Zalau, municipalitatea a prevazut lucrari de reparatii capitale prin turnarea unui covor asfaltic nou, realizarea canalizarii pluviale, pe o lungime totala de 459 m si pe o latime aproximativa de 3,5 m.
Conform proiectului de hotarâre adoptat de consilierii municipali, durata estimativa a realizarii acestor lucrari este de 30 de zile.
De asemenea, si zalauanii care locuiesc pe strada Hunedoarei vor beneficia de lucrari complexe care vizeaza asfaltarea carosabilului, montarea de rigole si amenajarea completa a trotuarelor, pe o lungime a strazii de 448 m, precum si realizarea unui tronson care sa asigure legatura cu strada Iasului, cu o lungime de 87 m.
În acest caz, durata prevazuta pentru realizarea tuturor lucrarilor este de 60 de zile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.