decembrie 3, 2022

Valoarea contractului lui Razvan Lucescu este de 600.000 de euro

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca valoarea totala a contractului noului selectioner al echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu, este de 600.000 de euro. “Razvan Lucescu este noul selectioner al echipei nationale a Romaniei pentru doi ani si jumatate. A fost validat in unanimitate de Comitetul Executiv si are increderea tuturor membrilor federatiei. Perioada contractului este de doi ani si jumatate, iar obiectivul este calificarea la EURO 2012 . Dar, bineinteles, ca va incerca sa obtina cat mai multe puncte si in actuala campanie de calificare la Cupa Mondiala. Stiu ca exista interes pentru sume, de aceea mentionez ca valoarea totala a contractului lui Razvan Lucescu este de 600.000 de euro. Este vorba de un salariu de 250.000 pe an si un bonus de 300.000 de euro in cazul calificarii la EURO 2012. Dar nu sumele sunt importante, ci faptul ca am reusit sa gasim profilul de antrenor pe care il cautam si sper sa aiba succes”, a spus oficialul FRF.
Lupescu l-a numit pe Razvan Lucescu “omul potrivit pentru preluarea echipei nationale”. “Este bine ca am reusit sa gasim un selectioner cu zece zile inainte de data limita. Ne bucuram ca am gasit omul potrivit pentru preluarea nationalei si speram sa o duca spre succes. Este o noutate dupa mult timp pentru prima reprezentativa ca avem un antrenor tanar care se va ocupa de echipa. Ii urez succes”, a mentionat Ioan Angelo Lupescu.
Antrenorul formatiei FC Brasov, Razvan Lucescu, a fost numit, miercuri, in functia de selectioner al echipei nationale a Romaniei, dupa ce membrii Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal au validat in unanimitate propunerea facuta de directorul general al FRF, Ionut Lupescu. Anterior, Comitetul Executiv al FRF hotarase rezilierea contractului selectionerului Victor Piturca dupa ce prima reprezentativa a pierdut aproape toate sansele de calificare la Cupa Mondiala din 2010.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *