Valeriu Crisan va fi inlocuit in Consiliul Juetean Salaj in cel mult o luna

Valeriu Crisan va fi inlocuit  in Consiliul Juetean Salaj in cel mult o luna

Sanse de a-i lua locul lui Crisan au Livia Chende si Liviu Ungurusan

rn

Dupa ce Valeriu Crisan a fost dat afara din PNL Salaj la sfarsitul saptamanii trecute, acesta isi pierde automat functia politica de consilier judetean.
Potrivit purtatorului de cuvant al PNL Salaj, Paul Maghiu, urmatorii pe lista dupa Valeriu Crisan sunt Livia Chende – inginer, pensionara, fosta consilier judetean in mandatul 2012-2016, si Liviu Ungurusan – om de afaceri, sportiv de performanta si antrenor de culturism.
Paul Maghiu este de parere ca inlocuirea lui Valeriu Crisan in Consiliul Judetean se va realiza in cel mult o luna.
Ffruntasul PNL-ist Valeriu Crisan a tradat interesele politice liberale, acceptand sa lucreze in guvernul PSD condus de Viorica Dancila, sub comanda unui PSD-ist salajean. Dupa ce presedintele executiv al PSD Zalau, Calin Fort, a fost numit pe 28 martie de prim-ministrul Dancila într-un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, acesta l-a luat cu el, ca "mana dreapta", pe consilierul judetean PNL Valeriu Crisan, pe care l-a numit sef de cabinet. Crisan a fost numit pe 24 aprilie si s-a dus la Bucuresti sa serveasca in guvernul PSD, sub bagheta lui Calin Fort.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *