ianuarie 27, 2023

Vaida Bela, demis de la șefia Agenției Naționale pentru Zootehnie

Vaida Bela a fost demis din funcția de director al Agenției Naționale pentru Zootehnie – ANZ.

Mandatul lui Vaida Bela la conducerea Agenției Naționale pentru Zootehnie expiră în data de 2 decembrie, iar noul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, nu îi va mai prelungi mandatul. Acesta se va întoarce la Zalău, pe postul de director executiv adjunct la APIA.

Vaida Bela era detașat temporar pe funcția de director general al ANZ.

“Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că, începând cu data de 2 decembrie 2021, încetează detașarea temporară a domnului Vaida Bela în postul de director general la Agenția Națională de Zootehnie ”Prof. Dr. GK Constantinescu”.

Domnul Bela va reveni la Centrul Județean Sălaj al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, în funcția de director executiv adjunct.

Totodată, începând cu data de 2 decembrie 2021, domnul Viziteu Constantin, director general adjunct în cadrul Agenției Naționale de Zootehnie <Prof. Dr. GK Constantinescu>, va exercita cu caracter temporar funcția publică de conducere de director general, din cadrul acestei instituții”, au precizat reprezentanții Ministerului Agriculturii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut