septembrie 29, 2023

Vaccinarea anti COVID-19 continuă și în weekend la Spitalul Județean

0

Vaccinarea împotriva COVID-19 continuă la Spitalul Județean de Urgență Zalău, lucrându-se în program normal și sâmbătă și duminică, pentru a răspunde cât mai rapid nevoilor de vaccinare, se arată pe contul oficial de Facebook al celei mai mari instituții spitalicești din Sălaj.

Vineri au fost vaccinate 170 de persoane și nu s-a înregistrat nici o reacție adversă, alte 480 de persoane fiind vaccinate până joi.

“Hai că se poate – vaccinarea merge bine până acum! Felicitări personalului vaccinator!”, se mai arată în mesajul menționat.

În paralel, vaccinarea se realizează și la spitalele din Șimleu Silvaniei și Jibou.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut