septembrie 30, 2022

Vacantele parlamentarilor salajeni

Pentru cititorii curiosi ce fel de vacante isi permit parlamentarii pe care i-au ales in 2016, am incercat ss aflam de la acestia cum isi petrec concediile anul acesta.
Deputatul PSD Iuliu Nosa ne-a declarat ca nu s-a decis inca asupra locului in care isi va petrece concediul, dar este convins ca va fi in tara cu familia. Si la munte si la mare.
Deptutatul PNL Lucian Bode ne-a declarat ca isi va petrece vacanta in Turcia, mai exact in Antalya, impreuna cu familia.
Deputatul UDMR Seres Denes ne-a spus ca cel mai probabil va merge intr-o vancata cu familia la bai termale, in apropiere de Salaj, in Ungaria, Satu Mare sau la Felix.
Senatorul salajean PMP Cristian Lungu ne spune ca optiunea lui este clar pentru litoralul romanesc.
Senatorul PSD Pop Gheorghe si deputatul PSD Liviu Balint nu ne-au raspuns deocamdata.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.