Vacantele parlamentarilor salajeni

0
9

Pentru cititorii curiosi ce fel de vacante isi permit parlamentarii pe care i-au ales in 2016, am incercat ss aflam de la acestia cum isi petrec concediile anul acesta.
Deputatul PSD Iuliu Nosa ne-a declarat ca nu s-a decis inca asupra locului in care isi va petrece concediul, dar este convins ca va fi in tara cu familia. Si la munte si la mare.
Deptutatul PNL Lucian Bode ne-a declarat ca isi va petrece vacanta in Turcia, mai exact in Antalya, impreuna cu familia.
Deputatul UDMR Seres Denes ne-a spus ca cel mai probabil va merge intr-o vancata cu familia la bai termale, in apropiere de Salaj, in Ungaria, Satu Mare sau la Felix.
Senatorul salajean PMP Cristian Lungu ne spune ca optiunea lui este clar pentru litoralul romanesc.
Senatorul PSD Pop Gheorghe si deputatul PSD Liviu Balint nu ne-au raspuns deocamdata.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.