septembrie 25, 2023

Astazi este ultima zi de cursuri din primul semestru al acestui an scolar. De maine, elevii si prescolarii intra intr-o vacanta intersemestriala de o saptamana. Ei vor reveni la scoala luni, 9 februarie, cand este prima zi din semestrul al II-lea.
Urmatoarea vacanta va fi cea de Pasti, din perioada 11 aprilie (sambata) – 20 aprilie (luni). De marti, 21 aprilie, urmeaza mai bine de o luna si jumatate de cursuri (pana in 12 iunie, cand se incheie anul scolar), intrerupte doar de o singura zi (lucratoare) libera: luni, 8 iunie, a doua zi de Rusalii, anul acesta fiind primul in care prima si a doua zi de Rusalii sunt, alaturi de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului (15 august), libere platite.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut