septembrie 24, 2023

Uzina Electrică nu a dat incă drumul la căldură

0

Deşi temperaturile scăzute impun furnizarea de agent termic, 700 de apartamente şi 45 de instituţii răman in frig pană săptămana viitoare.
Cele peste 700 de apartamente zălăuane, 45 de instituţii bugetare, printre care şcoli şi grădiniţe, nu beneficiază incă de căldură, chiar dacă temperaturile din ultimele zile au scăzut sub 10 grade. Potrivit lui Viorel Marian, directorul Uzinei Electrice, aceasta este pregătită să furnizeze agent termic, imediat ce va fi aprobat operatorul prin care se reali-zează distribuţia agentului termic către beneficiari. Potrivit directorului Uzinei Electrice, operatorul prin care se va furniza agentul termic către cei racordaţi la sistemul central de incălzire va fi firma RFV Distriterm SRL. Aprobarea şi semnarea contractului urmează să se realizeze in şedinţa de luni a Consiliului Local. “Firma se află in negocieri cu Primăria Zalău. Procedura este in curs de finalizare, urmand să se supună spre aprobare Consiliului Local in 11 octombrie”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut