februarie 6, 2023

Utilajele de deszpazire actioneaza de joi pe drumurile nationale si pe autostrazi

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a dat, joi, ordin ca utilajele de deszapezire sa intervina in zonele afectate de ninsori, a declarat agentiei MEDIAFAX directorul de intretinere a drumurilor din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania, Florin Dascalu.

“Astazi (joi – n.r.), suntem de la ora 14.00, la ordinul ministrului Radu Berceanu, cu utilajele acolo unde trebuie. I-am sunat pe toti directorii de regionale si i-am mobilizat sa intervina. In prezent, masinile sunt si pe DN1, si pe A2, si pe A1, si peste tot unde este necesar”, a spus Dascalu.

El a adaugat ca CNADNR are un program de interventie stabilit prin ordin de ministru, prin care actiunile sunt organizate in functie de informatiile meteo si necesitati.

Pentru intretinerea drumurilor, CNADNR a incheiat contracte multianule cu companii private, care vor actiona pe tot parcursul anului.

Sezonul rece incepe la data 15 noiembrie 2008 si se va incheia la data de 15 martie 2009.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut