septembrie 30, 2022

USR Salaj: Vreti ca Dragnea sa fie prim-ministru?

USR Salaj a postat pe pagina oficiala de facebook un mesaj de mobilizare pentru salajeni sub titlul-intrebare "Vreti ca Dragnea sa fie premierul României?", atragand atentia ca dupa OUG propusa de Toader in Guvernul Romaniei isi vor face loc penalii.

rn

"Vreti ca Dragnea sa fie premierul României?
Degeaba s-a dovedit în instanta vinovatia unor infractori corupti care au furat din buzunarele tuturor românilor, PSD si ALDE îi scapa de condamnari. Având cazierul curat, infractorii condamnati pot sa faca foarte multe, inclusiv sa ocupe functii publice în Guvernul României. În câteva luni, Liviu Dragnea poate fi prim-ministru. Si Darius Vâlcov poate fi ministru de finante. Sa nu uitam ca de trei luni initiativa Fara Penali în Functii Publice este blocata în Camera Deputatilor si nu este trimisa la CCR, pe motiv ca Dragnea nu a xeroxat toate dosarele cu semnaturi. Cât timp mai acceptam ca mafia PSD-ALDE sa fie la conducerea României si sa modifice legile în favoarea infractorilor? Fara implicare directa a fiecaruia în partidele noi nu putem câstiga. Hai alaturi de USR pentru a lupta cu infractorii care confisca viitorul României. Vom iesi în strada. Vom cere audiente la Guvern. Vom sesiza Avocatul Poporului. Vom sesiza toti partenerii internationali. Vom face tot ce putem pentru a preveni adoptarea acestor ordonante!", este mesajul USR Salaj.
Dupa ce luni USR-istii anuntau ca protestele sunt cel mai important mijloc pentru blocarea ordonantei, liderul USR Salaj, Cosmin Viasu, ne-a declarat ieri: "Nu am stabilit un calendar pentru proteste. In functie de cum va evolua situatia ne vom mobiliza si la nivel local".

rn

Zece MARI condamnati care vor scapa

rn

Printre cele mai sonore nume care scapa in caz ca Guvernul da ordonanta anuntata de Toader se numara liderul PSD Liviu Dragnea, fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, fostul ministru PSD al Transporturilor Miron Mitrea, fostul ministru PDL al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi, fostul deputat PDL Florin Popescu, fostul ministru PDL al Comunicatiilor Gabi Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocos (fostul sot al Elenei Udrea), Dumitru Nicolae zis Nicu Niro, fostul ministru PNL al Apararii, generalul Corneliu Dobritoiu, fostii sefi ai spionajului militar, generalii Gheorghe Rotaru si Francisc Radici, fostul sef al Comunitatii Nationale de Informatii, generalul Sergiu Medar, fostii înalti magistrati, Georgeta Barbalata (judecatoare ICCJ), Gabriela Ghita, Marcel Sâmpetru (fosti adjuncti ai procurorului general al României), Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM, acum avocatul Bombonicai Prodana, fosta Dragnea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.