USR Salaj se amuza ca PMP Salaj a ramas fara cei doi parlamentari pe care i-a castigat la loteria redistribuirii mandatelor dupa alegerile din 2016

USR Salaj se amuza ca PMP Salaj  a ramas fara cei doi parlamentari  pe care i-a castigat la loteria redistribuirii  mandatelor dupa alegerile din 2016

Vicepresedintele USR Zalau, Lupas Ciprian, constata intr-o postare pe facebook ca colegii lor de opozitie din PMP Salaj, cu care nu sunt tocmai prieteni, nu mai stau tare bine la nici un an si jumatate de la alegeri, cand erau pe cai mari.

rn

PMP Salaj a suferit, ce-i drept, cele mai grele pierderi posibile dupa alegerile din decembrie 2016, cand cel mai mare noroc posibil facut ca redistribuirea mandatelor parlamentare printr-un algoritm de calculator sa dea un deputat si un senator in Salaj pentru PMP, desi partidul a avut un scor sub 4 la suta in judet, mai mic decat scorul USR, care n-a avut sansa sa obtina un salajean in Legislativ.
Din cei doi parlamentari ai PMP Salaj, niciunul nu mai este acum alaturi de organizatia PMP din judet. Deputatul Liviu Balint a plecat in vara anului trecut la PSD, din pozitia de presedinte al PMP Salaj. Iar senatorul PMP Cristian Lungu, detasat de Basescu sa se ocupe de PMP Cluj, tocmai ce a fost ales zilele trecute presedinte de organizatie in judetul vecin.
"2 fusesera si se dusesera. PMP Salaj a ramas din acest week-end fara nici un parlamentar in Salaj. Deputatul ales pe listele PMP Liviu Balint a ales sa paraseasca partidul in urma cu ceva vreme, iar in acest week-end senatorul Cristian Lungu a fost ales presedintele organiazatiei PMP Cluj", ironizeaza situatia PMP-istilor vicele de la USR Zalau.
Presedintele PMP Salaj, Adrian Popan, recunoaste ca plecarea celor doi parlamentari din filiala ridica dificultati in realizarea obiectivelor organizatiei judetene a partidului.
"Senatorului Cristian Lungu, partidul i-a dat o alta misiune, de a restructura filiala din Cluj. Avand in vedere ca nu ii mai avem in filiala pe cei doi parlamentari, sigur ca nu ne este foarte confortabil. Obiectivele PMP Salaj sunt mai greu de realizat in aceste conditii", spune Popan, care este consilier local in Zalau.
PMP Salaj are 15 consilieri locali in 10 primarii din judet, dintre care doi sunt consilieri municipali.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *