septembrie 24, 2023

USR Sălaj: Performanța elevilor este trecută mult prea ușor cu vederea!

0

Consilierii județeni ai USR continuă demersurile în vederea premierii elevilor olimpici și a cadrelor didactice care i-au pregătit.

În ședința extraordinară din 22 august, consilierul județean Cosmin-Vasile Ardelean a revenit cu o solicitare mai veche, și anume premierea elevilor care au obținut premii la olimpiadele școlare de către Consiliul Județean Sălaj.

Cosmin-Vasile Ardelean a cerut urgentarea procedurilor care țin de Consiliul Județean Sălaj astfel încât premierea să aibă loc în cel mai oportun moment, și anume Ziua Mondială a Educației.

“Revin cu propunerea din luna ianuarie cu privire la premierea elevilor olimpici iar de această dată solicit urgentarea procedurilor ce țin de regulamentul de premiere și rectificare bugetară astfel încât premierea să aibă loc în cel mai oportun moment, respectiv Ziua Mondială a Educației. În acest sens am depus o solicitare și la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj pentru a afla numărului elevilor care au obținut premii la olimpiadele școlare în anul școlar 2022-2023 și numărul cadrelor didactice care i-au pregătit”, spune consilierul județean.

“Considerăm că performanța de multe ori este trecută mult prea ușor cu vederea iar cei care reprezintă una dintre cele mai bune cărți de vizită și aduc cinste județului Sălaj merită întreaga apreciere pentru munca si efortul depus”, este poziția USR Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut