februarie 9, 2023

USR-PLUS nu mai vrea la guvernare cu Florin Cîțu premier

În ciuda zvonurilor privind o posibilă reconciliere între PNL și USR-PLUS, foști parteneri de guvernare, userișii dau asigurări că poziția lor este cât se poate de fermă.

“USR-PLUS a luat o decizie în unanimitate: nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier. Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească <echipa câștigătoare>. Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții”, este mesajul oficial al formațiunii politice.

Sălăjeanul Dacian Cioloș, câștigător al primului tur de alegeri interne din cadrul USR-PLUS, a anunțat și el că formațiunea politică nu se întoarce la guvernare, atâta timp cât Florin Cîțu este prim-ministru.

“Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. Nu ne întoarcem la guvernare decât în condițiile deja expuse: alt premier și calendar clar de reforme. Consider declarațiile liberalilor o încercare ridicolă de influențare a alegerilor din USR-PLUS”, a afirmat Cioloș.

De cealaltă parte, premierul Florin Cîțu a anunțat că USR-PLUS e așteptat să revină în coaliția de guvernare, dar fără a pune condiții.

2 thoughts on “USR-PLUS nu mai vrea la guvernare cu Florin Cîțu premier

  1. Cine n-are Alzheimer,isi aminteste ca USR nu l-a volt in decembrie pe Orban, acum nu-l vrea pe Citu.Azi -maine nu o sa-l vrea nici pe Biden,cu cei 14%, ai lor.

    1. „Superman” va fi dat afară, PNL a pierdut cel puțin jumătate din procente, Iohannis+„guvernul mieu” merg să se joace de-a golfu. Ghinion!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut