USR PLUS la Primaria Șimleu

2
208

Virgil Marius Bob reintră în lupta pentru obținerea Primăriei Șimleu Silvaniei din partea USR PLUS pentru a da voce tuturor cetățenilor.

În prezentarea sa, candidatul USR PLUS a subliniat necesitatea de a „privi spre viitor și de a stabili obiective reale de care să beneficieze locuitorii orașului.”

În acest sens, Virgil Marius Bob a menționat că partidul pe care îl reprezintă este format din oameni care apără bunul simț, apelând astfel la unitate pentru a face din Șimleu Silvaniei „un oraș al progresului”.

„Doar împreună, în fiecare zi, în fiecare moment, putem îmbunătăți, fără promisiuni false, calitatea bunăstării orașului și a locuitorilor săi cu politici adecvate pentru a da, o dată pentru totdeauna, vocea pe care locuitorii din Șimleu Silvaniei o merită „a conchis candidatul USR PLUS la funcția de primar.

”Sunt mai pregătit ca oricând să lupt și să muncesc pentru Șimleu. Pentru maghiari, pentru români, pentru rromi, pentru fiecare cetățean. Am alături oameni competenți care și-au demonstrat deja valoarea.

#USRPLUSlaPrimariaȘimleu (p)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.