februarie 9, 2023

Uniunea Scriitorilor din România (USR) are, se pare, datorii la stat. Aflăm asta de pe site-ul Ministerului Culturii, care a publicat rezultatul selecției ofertelor culturale pentru Ziua Culturii Naționale 2022, fiind alese pentru finanțare 28 de proiecte.

Pe lista proiectelor respinse administrativ apare Uniunea Scriitorilor din România cu propunerea ”O nouă contribuție la harta vie a literaturii române”. Probabil că n-o să mai aflăm care este noua contribuție la harta vie a literaturii române deoarece Ministerul Culturii nu finanțează proiectul, pe motiv că inițiatorii nu au depus o declarație pe proprie răspundere și au ”datorii la bugetul de stat, conform Certificatului de Atestare Fiscală eliberat de ANAF”. În total, au fost descalificate șapte proiecte.

1 thought on “USR are datorii la stat

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut