ianuarie 29, 2023

A început vacanța!

O vacanță normală, fără umbra pandemiei, binemeritată după un an de studiu!

Planuri de concediu, zile de vară, vise frumoase!
Mult așteptată de copii și de părinți deopotrivă, minunata vacanță de vară stârnește și îngrijorări părinților. Măcar în timpul anului școlar, cât ei erau la muncă, și copiii erau la scoală. Acum, opțiunile sunt limitate.

Bineînțeles că durata concediului nu este egală cu durata vacanței. Ce facem cu copiii în vacanță?

Apelăm la bunici, bone, îi lăsăm singuri în casă, căutam tabere și alte variante de activități. Asta dacă nu am făcut-o deja.
Aquarel vine cu o ofertă și o soluție pentru această perioadă! În timpul verii, topim limitele!

Am creat abonamentul pentru copii HOLIDAY, pentru o durată de 14 zile, cu valoarea de 130 Ron. Deoarece siguranța copiilor primează, copiii până la 14 ani trebuie supravegheați si, pentru această categorie, am creat abonamentul HOLIDAY ADULȚI, cu aceeași durată, la valoarea de 175 Ron, astfel că distracția se extinde în familie!


Elevii cu vârsta peste 14 ani, care au acordul părinților, pot să vină neînsoțiți dacă se obligă să respecte regulamentul intern. Asta înseamnă fără sărituri, fără alergare pe marginea piscinei sau alte manevre potențial periculoase.
A doua ofertă Aquarel, în ton cu regulamentul intern, se numește Summer Fun la Aquarel. Găsește încă 4 prieteni, adulți sau copii, și tariful plătit pentru un abonament Full acces pentru o lună este de numai 200 Ron!

Mai multe detalii și informații puteți obține pe site-ul Aquarel și la datele de contact publicate.

Ne găsiți în Zalău, pe strada Parcului nr. 3.

7 thoughts on “Urrrrrra! E vacanță! Aquarel Zalău, oferte de neratat!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut