ianuarie 31, 2023

Urologul Ionuț Bogdan Juravle, exemplu de practică și cercetare în lumea medicală

Performanța în activitatea medicală presupune și interes pentru perfecționare și cercetare din partea medicilor. Astfel că medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău se fac remarcați la diverse simpozioane prin cazurile dificile pe care le tratează cu succes. Un exemplu de cinste adus celei mai mari unități spitalicești cu paturi din Sălaj este medicul urolog Ionuț Bogdan Juravle care a prezentat, în cadrul unui simpozion de Oncologie organizat la Cluj Napoca, schema de tratament de care a beneficiat un pacient bolnav de cancer și alte afecțiuni, în cadrul SJU Zalău. Conducerea spitalului a ales să-l felicite public pe medicul Juravle, preocupat în permanență de perfecționare și de oferire de servicii medicale cât mai complexe pacienților săi.

”Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău este în continuă perfecționare, pentru a putea oferi servicii medicale de cea mai înaltă performanță. În această săptămână, în cadrul unui eveniment medical din Cluj- Napoca, s-a discutat despre cum au fost tratați bolnavii de cancer din România în perioada pandemiei. Dr. I. Juravle-Bogdan, medic în specialitatea urologie, din cadrul unității sanitare Spitalul Județean de Urgență Zalău a prezentat în cadrul acestui eveniment un caz dificil, detaliind particularitățile tehnice ale prostatectomiei radicale laparoscopice de salvare după criochirurgia unui adenocarcinom prostatic la pacient obez.

Ne mândrim cu domnul doctor Juravle, care este activ implicat în cercetarea medicală, oferind în permanență pacienților Spitalului Județean de Urgență Zalău servicii medicale de cea mai înaltă calitate!”, spun reprezentanții unității spitalicești.

Nu este prima dată când conducerea Spitalului Județean de Urgență Zalău își manifestă recunoștința și mândria vizavi de medicul urolog Ionuț Juravle. În luna iunie, aflam și redam în paginile Graiul Sălajului povestea unui clujean care a venit la Zalău special pentru serviciile medicale ale medicului Juravle și care, ulterior diagnosticului și tratamentului, a trimis o scrisoare în semn de mulțumire pentru condițiile de internare și tratament de care a beneficiat, îndeosebi de serviciile oferite de medicul urolog.

„Din Cluj în Zalău. Majoritatea (cunoștințe, bolnavi, personal medical,) cu care am vorbit s-au mirat, cum de unul din Cluj (cu istorie medicală grea) merge la medic în Zalău. Da, din Cluj în Zalău, deoarece Omul sfințește locul. În cazul meu, domnul dr. Juravle Bogdan Ioan. Mi-a fost recomandat fiind un bun profesionist, un om integru, care își tratează pacienții fără să facă diferență între ei. Pentru el, pacientul este o persoană care are nevoie de intervenție medicală și nu ca și o sursă de venit în plus. Totodată mi s-a spus ca spitalul este curat, ordonat, cu personal medical prietenos, profesionst care tratează pacienții cu respect. Am fost și da, m-am convis. Toate lucrurile auzite sunt adevărate. Pe această cale îi mulțumesc domnului dr. Juravle Bogdan Ioan pentru profesionalismul arătat, pentru devotamentul față de pacient, mulțumesc echipei medicale care a stat lângă mine (personalul de la Blocul Operator, personalul de la Terapie Intensivă, personalul de la Urologie). M-am simțit în siguranță și chiar dacă nu am dat un leu, tot am fost tratat regește. Mă bucur că am făcut acest pas și că am optat pentru Zalău. Nu voi regreta această alegere. Mulțumiri de la pacientul P. Norbert”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut