septembrie 26, 2022

Urmarit national – prins in Salaj

Politistii salajeni au prins, joi, 12 februarie, o persoana data in urmarire nationala. “In baza unor informatii, politistii au organizat o actiune la un punct de colectare de materiale neferoase din Ortelec, unde l-au prins pe Stroia Ionel, de 30 de ani, din localitatea Amzacea, judetul Constanta”, a precizat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Constanteanul figura ca urmarit national, la solicitarea Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, din anul 2007, fiind condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare pentru furt calificat. Potrivit sursei citate, politistii salajeni il suspecteaza pe Stroia de comiterea mai multor furturi si pe raza judetului Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.