decembrie 3, 2022

Urmarire cu focuri de arma

Au furat doua cazane de cupru
Localitatea Stupini (comuna Hida) a fost scena unei urmariri ca-n filme, care s-a lasat si cu focuri de arma, politistii incercand sa opreasca trei hoti care furasera doua cazane de cupru din gospodaria lui R. Gheorghe, din Paduris. Furtul a avut loc in noaptea de 22 spre 23 aprilie, iar politistii care s-au deplasat la fata locului s-au indreptat inspre Stupini, incercand sa-i prinda din urma pe hoti.
La iesirea din localitate, politistii au observat o caruta, in care se aflau cazanele furate si mai multe persoane. “Fiind somati sa se opreasca, hotii s-au apropiat de politisti inarmati cu securi si pari, ceea ce a impus executarea a trei focuri de arma in plan vertical. In acel moment, caruta s-a intors si a patruns pe o strada laturalnica, impracticabila circulatiei, unde a fost abandonata, dupa care suspectii au disparut in padure, folosirea armamentului fiind zadarnicita de intuneric”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Nadia Serban. Toti cei implicati au fost dati in urmarire, iar in prezent se actioneaza pentru prinderea lor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *