februarie 5, 2023

Urgente reale – 80 din 300

In zilele de 13-15 februarie 2009, 305 salajeni au solicitat tratament medical de urgenta, mai putini cu 53 decat in urma cu o saptamana, potrivit Codrutei Puscas, purtatorul de cuvant al Spitalului judetean.
Cele mai multe cazuri inregistrate in perioada mentionata – 49 – reprezinta plagi, fracturi, traumatisme, dar numarul lor a scazut cu 10 in comparatie cu sfarsitul de saptamana anterior. Alte 22 de persoane au fost diagnosticate cu pneumonie, 21 cu bronsite, 12 cu viroze respiratorii si 15 cu amigdalite. In ceea ce priveste afectiunile stomacale, 23 de salajeni sufereau de gastrita, gastroduodenita, enterocolita s.a. In cele trei zile de la sfarsitul saptamanii, au venit pe lume sapte bebelusi si au fost internate 94 de persoane, cu 31 mai putine fata de perioada comparata. Medicii au mai tratat si sapte persoane care erau in stare de ebrietate. Din totalul cazurilor, potrivit purtatorului de cuvant, doar 84 au reprezentat cazuri reale de urgente medicale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut