februarie 6, 2023

La acest sfarsit de saptamana, 361 salajeni au solicitat tratament medical de urgenta la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul judetean. Din totalul cazurilor tratate, 59 reprezinta plagi, fracturi, entorse, numarul acestora fiind mai mic cu 64 decat weekendul anterior. In cele trei zile numarul fracturilor a fost depasit de cel al bronsitelor, amigdalitelor si virozelor respiratorii, fiind inregistrate 62 astfel de cazuri.
In perioada mentionata au venit pe lume 14 bebelusi si au fost internate 100 de persoane, mai putine cu 25 decat cu o saptamana in urma. 25 de salajeni au solicitat ajutor datorita unor afectiuni stomacale (gastrite, gastroduodenite, enterocolite), iar 10 au ajuns la Urgenta din cauza consumului excesiv de alcool.
Potrivit Codrutei Puscas, purtatorul de cuvant al spitalului, din cele peste 300 de urgente, doar 135 reprezentau cazuri reale de urgente medicale, iar restul persoanelor aveau probleme de sanatate care puteau fi tratate si de catre medicul de familie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut