septembrie 24, 2022

Urari de an nou sub semnul crizei

Sala Avram Iancu a Primariei Zalau a devenit, ieri, 7 ianuarie, neincapatoare pentru sutele de invitati ai executivului administratiei municipale. La intalnirea de inceput de an, devenita deja o traditie, au participat prefectul Andrei Barbu Todea, presedintele Consiliului Judetean (CJ), Tiberiu Marc si cei doi vicepresedinti, sefi ai institutiilor deconcentrate, parlamentari si reprezentanti ai partidelor politice etc.
Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, si presedintele CJ, Tiberiu Marc, au tinut scurte alocutiuni in care au transmis mesaje de felicitari si urari de bine pentru 2009 si au subliniat, totodata, necesitatea unei colaborari cat mai eficiente intre factorii de decizie (locali si nationali) mai ales acum, cand criza mondiala (economica si financiara) “bate la usa”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.