UPU-SMURD Zalău are medici noi

0
3646

Echipa de medici UPU-SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău s-a suplimentat cu cinci nume noi.

Concursul pentru ocuparea pe perioadă determinată a cinci posturi de medici la UPU Zalău s-a încheiat, iar toți cei cinci candidați care și-au depus dosarele au fost declarați admiși.

„În cadrul concursului de selecție a dosarelor pe perioada stării de alertă au fost declarați admiși 5 medici în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău: Dr. Bota Narcisa- Greta, Dr. Florea Marc, Dr. Macai Florina, Dr. Gheban Irina- Mihaela și Dr. Dascălul Claudia Iuliana”, a precizat, pentru Graiul Sălajului, Alina Tarba, purtător de cuvânt al unității medicale.

Rezultatele finale ale selecției dosarelor au fost publicate pe site-ul Spitalului Județean în data de 13 ianuarie. Toți candidații au fost declarați admiși fără să mai fie nevoie de probe suplimentare, nefiind concurență pe posturi.

Aceștia vor avea contracte de muncă cu jumătate de normă.

Patru dintre ei sunt medici cu specializarea medicină de urgență, iar unul este medic primar confirmat în specialitatea medicină de familie și cu a doua specialitate în medicină de urgență.

Potrivit condițiilor de concurs, contractele acestor medici vor înceta de drept în cel mult 30 de zile de la încetarea stării de alertă. Posturile au fost scoase la concurs în 7 ianuarie, iar termenul pentru depunerea dosarelor a fost miercuri, 12 ianuarie, ora 15.00. Selecția dosarelor s-a realizat în data de 13 ianuarie, dată la care au fost afișate și rezultatele selecției.

Echipa medicală din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău este alcătuită în acest moment din 16 medici care au ocupat posturi prin concurs, iar 7 dintre ei au contracte de muncă cu jumătate de normă, a precizat Alina Tarba.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.