Update la înscrierile în instituțiile de învățământ militare

217 locuri disponibile pentru învățământul militar universitar

Pentru învățământul universitar de licență sunt disponibile 217 locuri, iar termenul limită pentru înscrieri este 31 mai, perioada de selecție desfășurându-se până în 9 iunie.

Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat şi vârsta de cel mult 26 de ani, respectiv 24 de ani pentru aviaţie-naviganţi, împliniţi în cursul anului 2023.

Admitere în instituțiile de învățământ postliceal militar doar pe baza notelor de la Bacalaureat

Ministerul Apărării Naționale face înscrieri pentru învățământul universitar de licență și postliceal militar.

Anul acesta, candidații nu vor susține examen pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal militar (maiștri militari și subofițeri). Ierarhizarea se va face doar pe baza rezultatelor obținute la Bacalaureat.

Pentru învățământul postliceal militar sunt disponibile 447 de locuri la maiștri militari și 1.013 locuri la subofițeri, termenul limită pentru înscrieri fiind 2 iunie. Selecția se desfășoară până în 9 iunie.

Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat şi vârsta de cel mult 28 de ani, împliniţi în cursul anului 2023.

Pentru mai multe informații, consiliere de specialitate și înscrieri, vă puteți adresa personalului Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj, strada Locotenent Colonel Pretorian nr.30, Zalău, telefon: 0260-660964 sau 0745511616, ori pe pagina de Facebook – Centrul Militar Județean Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *